Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Látogassa meg az ASC Global standját az Utazás 2024 kiállításon (A pavilon: 203F.)

Látogassa meg az ASC Global standját az Utazás 2024 kiállításon (A pavilon: 203F.)

Szeretettel meghívjuk és várjuk az Utazás 2024 kiállításon, az A pavilon: 203F standján, ahol a Zoleo műholdas kommunikátort mutatjuk be látogatóinknak.

Legyen vendégünk a kiállításra, amihez nem kell mást tennie, mint regisztrál a linkre kattintva és automatikusan megkapja a belépőjét.

ZOLEO: A globális kapcsolattartás megbízható módja. Üzenetküldés és segélykérés bárhonnan.

 

Munkából, kikapcsolódásból adódóan, családdal, munkatársakkal vagy akár egyedül, de sokat utazunk a világban. Pillanatok alatt foglalhatunk repülőjegyet, ülhetünk be az autónkba vagy indulhatunk el kerékpárunkkal felfedezni új területeket, élvezni a világ számtalan csodáját.

Mobiltelefonunk aktív részét képezi az életünknek. Sokszor könnyedén rábízzuk magunkat, ha bármi gond van, vagy segítségre van szükségünk, akkor a zsebünkben van. Addig, amíg a városban vagy lakott területen tartózkodunk nem gondolunk bele mi lenne, ha olyan helyre érkeznénk, ahol egyszerűen nincs mobil hálózat. Azonban ha felelősséggel gondolkodunk vagy szeretnénk elkerülni a váratlan helyzeteket, célszerű előre gondolni.

Utazásaink során gyakran kerülhetünk olyan területekre, ahol a mobiltelefon-lefedettség korlátozott vagy nem létezik. Ez megnehezítheti a kapcsolattartást az otthoniakkal és a külvilággal, akár veszélyes helyzetekhez is vezethet. Nem beszélve azokról az eseményekről, amikor segítségre lenne szükségünk és nem tudunk senkihez sem fordulni.

A ZOLEO műholdas kommunikátor segítségével bárhonnan kapcsolatban maradhat. Ez a tenyérnyi, könnyű eszköz Bluetooth-on keresztül csatlakozik az okostelefonjához, az Iridium műholdhálózaton keresztül küld és fogad üzeneteket a világ bármely pontjáról.

ZOLEO - Műholdas kommunikátor

Zökkenőmentes üzenetküldés

 

A ZOLEO alkalmazás egyszerűvé és zökkenőmentessé teszi az üzenetküldést. Az üzenetek a mobil/Wi-Fi hálózaton keresztül is elküldhetőek, ha rendelkezésre állnak. Ez azt jelenti, hogy nem kell váltania a beállítások, alkalmazások vagy eszközök között, amikor a lefedettség változik.

 

Dedikált SMS-szám és e-mail-cím

 

A ZOLEO minden felhasználónak dedikált SMS-számot és e-mail-címet biztosít. Ez megkönnyíti az otthoniakkal és a külvilággal való kapcsolattartást, még akkor is, ha nem elérhető a telefonszámán vagy az e-mail-címén.

 

Automatizált bejelentkezés

 

A felhasználóknak lehetőségük van arra, hogy az aktuális GPS-helyzetüket csatolják az üzenetekhez. Ez segít a kapcsolattartóknak nyomon követni az Ön tartózkodási helyét és útvonalát.

 

Vészhelyzeti riasztások

 

A ZOLEO SOS gombjával vészhelyzet esetén gyorsan riasztást küldhet a Global Rescue által támogatott segélyszolgálatnak. Az alkalmazás progresszív SOS-frissítéseket is biztosít, amelyek tájékoztatják Önt a mentés állapotáról. A GPS pozíciónak és a műholdas kapcsolatnak köszönhetően mostantól bárhol biztonságban érezheti magát, családtagját vagy munkatársát. Szükség esetén tud segítséget hívni, legyen az külterületen vagy külföldön végzett munka, esetleg síelés vagy túrázás a hegyek között, vitorlázás a nyílt vizeken.

Nézze meg a Zoleo-ról szóló videónkat ide kattintva!

Hosszú formátumú üzenetküldés

 

A ZOLEO platformja támogatja a hosszú formátumú üzenetküldést, beleértve az emojikat is. Ez azt jelenti, hogy több információt vihet át minden üzenetben.

 

Időjárás-jelentések

 

A ZOLEO platformja integrálva van az AerisWeather hiperlokális időjárás-jelentő szolgáltatásával. Ez lehetővé teszi, hogy naprakész információkat kapjon az aktuális és a várható időjárásról.

 

Megosztás

 

A ZOLEO-t egyszerűen megoszthatja kollégáival vagy barátaival. Csak válassza le a Bluetooth-kapcsolatot, és kérje meg az új felhasználót, hogy töltse le majd telepítse az ingyenes alkalmazást.

 

Tartósság

 

A ZOLEO strapabíró készüléke víz-, por- és ütésálló. 200 órás akkumulátor-élettartammal rendelkezik, és mellékelve van hozzá egy karabiner, amely lehetővé teszi a készülék rögzítését, felszerelését.

 

Költséghatékonyság

 

A ZOLEO szolgáltatásai havi előfizetési csomagok alapján érhető el. A Basic csomag 25 db, az In Touch csomag 250 db, az Unlimited csomag pedig korlátlan számú műholdas üzenetet tartalmaz a többi szolgáltatás mellett. Ezek a megfizethető szolgáltatási csomagok mindenki számára elérhetővé teszik a globális kapcsolattartást és szükség esetén a segélyhívást.

 

Összefoglalva

 

A ZOLEO műholdas kommunikátor egy kiváló megoldás azok számára, akiknek fontos a kapcsolattartás még akkor is, ha olyan területeken tartózkodnak, ahol a mobiltelefon-lefedettség korlátozott vagy nem létezik. Számos funkciót kínál, beleértve a műholdas üzenetküldést, a dedikált SMS-számot és e-mail-címet, az automatizált bejelentkezést, a vészhelyzeti riasztásokat, egészségügyi támogatást, a hosszú formátumú üzeneteket. Online felülete számos lekérdezési funkciót kínál illetve több eszközt is megjelenítenünk a felületen egyszerre. A Zoleo applikáció és az online felület is ingyenesen használható. Kifejezetten ajánljuk nemzetközi utazásokhoz, túrázáshoz, síeléshez, vitorlázáshoz.

 

További információért látogasson el a weboldalunkra, ide kattintva!

 

Labels attached to the content: ZOLEO